معاون وزیر نفت بر ضرورت توجه و حمایت مدیران از ساخت داخل در روند اجرای پروژه هاتاکید کرد.
عباس کاظمی در جلسه هیئت مدیره بر ضرورت بهره گیری از توان فنی و مهندسی ساخت داخل در طرح ها و پروژه های در دست اجرا و واحدهای عملیاتی تاکید کرد.
به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی پالایش و پخش، عباس کاظمی روز (یکشنبه ۲۸ خردادماه) در جلسه هیئت مدیره بر ضرورت بهرهگیری از توان فنی و مهندسی ساخت داخل در طرحها و پروژه های در حال اجرا و واحدهای عملیاتی تاکید کرد.
وی با اشاره به رشد روز افزون صنایع داخلی رویکرد به داخل را یکی از مهمترین عوامل توسعه فضای کسب و کار برشمرد و گفت: امروز شاهد تولید بیش از ۸۰ درصد قطعات مکانیکی پالایشگاهها به دست متخصصان و مهندسان توانمند کشور هستیم و این مایه افتخار است.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران با بیان اینکه استفاده حداکثری از تجهیزات داخل از اولویتهای این صنعت است، تصریح کرد: هم اکنون بخش وسیعی از قطعات لازم در پروژهها که قابل رقابت با نمونه خارجی است در داخل کشور تامین میشود.
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران، با اشاره به اینکه بحث تامین منابع مالی از طریق فایناس زمان بر بوده و نیاز به پیگیری دارد، گفت: با توجه به مشکلات موجود در این راه، شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران این اقدام را برای پالایشگاه آبادان انجام داد و پالایشگاه اصفهان هم از این امر مستثنی نبوده و این اقدام برای این شرکت پالایشی هم انجام میشود.
وی با بیان اینکه پالایشگاه اصفهان در سال ۵۸ راهاندازی شد، افزود: پالایشگاه اصفهان بعنوان پالایشگاه طلایی معروف بود، زیرا در این پالایشگاه از تمام تجربیاتی که در پالایشگاههای دیگر جمع آوری شده بود، به بهترین وجه استفاده شد.
به گفته شریفرازی، در آن زمان پالایشگاه خوبی در اصفهان احداث و تجهیزات مناسبی در آن نصب شد؛ اما در سالهای گذشته مهمترین بحث، ارتقای کیفیت فرآردهها توجه به مسائل زیست محیطی بود که این مباحث از ۱۰ سال پیش از سوی شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران با همکاری یک شرکت معتبر ایتالیایی انجام شد.
وی با اشاره به حضور شرکتهای ایرانی در بازارهای خارجی اظهار کرد: استفاده از قطعات و تجهیزات داخل افزون بر صرفه اقتصادی، با ایجاد رقابت در میان شرکتهای داخلی متخصصان کشور را در این حوزه توانمندتر میکند.
در خبری دیگر مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران، امضای تفاهمنامه واگذاری پروژههای بهبود و بهینهسازی فرآیند شرکت پالایش نفت اصفهان به شرکت کرهای دایلم را یکی از بزرگترین پروژههای ملی کشور اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار شانا، حمید شریفرازی شامگاه دوشنبه (۲۸ تیرماه) در آیین امضای تفاهمنامه واگذاری پروژههای بهبود و بهینهسازی فرآیند شرکت پالایش نفت اصفهان به شرکت کرهای دایلم اظهار کرد: امروز یکی از بزرگترین پروژههای ملی کشور کلید خورد، اگرچه این راه طولانی است، اما باید صبور باشیم و همه کمک کنیم تا این پروژه به مرحله شروع عملیات اجرایی برسد.
حمید شریف رازی شامگاه گذشته دوشنبه ۲۸ تيرماه سال جاري در مراسم امضاي تفاهم نامه واگذاري پروژههاي بهبود و بهينه سازي فرآيند شرکت پالايش نفت اصفهان به شرکت کرهاي دايلم اظهار كرد: امروز يكي از بزرگترين پروژههاي ملي كشور كليد خورد، اگر چه اين راه طولاني است، اما بايد صبور باشيم و همه كمك كنيم تا اين پروژه به مرحله شروع عمليات اجرايي برسد.
وی با بیان اینکه پروژه طرح بهبود فرآیند و بهینهسازی شرکت پالایش نفت اصفهان در خطوط مالی بین دو کشور ایران و کره جنوبی قرار گرفته است، اظهار امیدواری کرد در برنامه زمانبندی تنظیم شده هرچه سریعتر این پروژه به مرحله اجرا برسد.
وی ادامه داد: بخشی از این پروژهها از سوی پالایشگاه اصفهان و بخشی بوسیله شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران شروع شد، اما در ادامه این اقدامات موضوع خصوصیسازی پالایشگاه و تامین مالی پروژهها مطرح شد که خوشبختانه با تدبیر خوبی که انجام داد از محل درآمد پالایشگاهها پروژهها اجرایی شد که امروز اثرات آن از جمله سودآوری پالایشگاه مشخص است.
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران، با بیان اینکه حذف نفتکوره یکی از بزرگترین پروژههای پالایشگاه اصفهان است، گفت: این موضوع به دلایلی از جمله هزینههای بالای اجرای آن، مدتی متوقف شد اما با رفع تحریمها و برداشته شدن محدودیتها، شرکت دایلم بعنوان پیمانکار خارجی پیشنهاد داد این پروژه را بصورت فاینانس از طریق خطوط مالی بانکهای کره ای اجرا کند.
وی یادآور شد: مسوولان پالایشگاه اصفهان این پیشنهاد را پذیرفتند و مقرر شد این پروژه انجام شود و پالایشگاه اصفهان منابع را پس از تکمیل پروژه بازپرداخت کند.
شریف رازی، با بیان اینکه دولت مجوزی را برای تضمین اجرای این پروژه صادر کرده است، افزود: اجرای این پروژه از نظر زیستمحیطی برای کشور ضروری است.
مدیر عامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ايران با بيان اينکه مسوولان پالايشگاه اصفهان اين پيشنهاد را پذيرفتند، اظهار کرد: مقرر شد اين پروژه انجام شود و پالايشگاه اصفهان منابع را پس از تكميل پروژه بازپرداخت كند.
همچنین در ادامه اس دی هنگ، رئیس بازاریابی و فروش شرکت دایلم کره جنوبی اطمینان داد با تامین منابع مالی طرح، عملیات مهندسی، خرید و ساخت و نصب را در موعد مقرر انجام دهند.
وی افزود: دولت کره جنوبی و به نمایندگی آن شرکت دایلم از امضای این تفاهمنامه با جمهوری اسلامی ایران و شرکت پالایش اصفهان خرسند است.
وی با بیان اینکه بحث تامين منابع مالي از طريق فايناس زمانبر است و نياز به پيگيري دارد، گفت: شرکت ملي مهندسي و ساختمان نفت ايران اين راه را براي پالايشگاه آبادان رفته است و براي پالايشگاه اصفهان نيز مي رود.
مدیر عامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ايران با بيان اينکه پالايشگاه اصفهان در سال ۱۳۵۸ راهاندازي شد، افزود: پالايشگاه اصفهان به عنوان پالايشگاه طلايي معروف بود، زيرا در اين پالايشگاه از تمام تجربياتي که در پالايشگاههاي ديگر جمع آوري شده بود، به بهترين وجه استفاده کرد.
شریف رازی تصریح کرد: در آن زمان پالايشگاه خوبي در اصفهان احداث و تجهيزات مناسبي در آن نصب شد، به طوري که از بهترين پالايشگاههاي کشور محسوب ميشد.
وی خاطر نشان کرد: با ادامه فعالیت پالایشگاه اصفهان، مهم ترين بحث ارتقا کيفيت فرآردههاي آن و توجه به مسايل زيست محيطي بود که اين مباحث از ۱۰ سال پيش توسط شركت ملي مهندسي و ساختمان نفت ايران با همكاري يك شركت معتبر ايتاليايي انجام شد.
مدیر عامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ايران اضافه کرد: بخشي از اين پروژهها توسط پالايشگاه اصفهان و بخشي توسط شرکت ملي مهندسي و ساختمان نفت ايران شروع شد، اما در ادامه اين اقدامات موضوع خصوصي سازي پالايشگاه و تامين مالي پروژهها مطرح شد.
شریف رازی با بیان اينکه دولت نيز مجوزي را براي تضمين اجراي اين پروژه صادر کرد، افزود: اجراي اين پروژه از نقطه نظر زيست محيطي براي کشور ضروري است. همچنين در حال حاضر در بسياري از كلان شهرهاي كشور بنزين يورو ۴ مصرف و گازوئيل با كيفيت توليد ميشود، اما براي اينكه فرآوردههاي بيشتري توليد شود لازم بود براي مازوت و نفت كوره پالايشگاه فكري شود.
شریف رازی افزود: خوشبختانه پالایشگاه اصفهان با تدبير خوبي که انجام داد و از محل درآمد خود، اين پروژهها را اجرا کرد و امروز اثرات آن از جمله سودآوري پالايشگاه مشخص است.
وی با بیان اینکه حذف نفت کوره يکي از بزرگترين پروژههاي پالايشگاه اصفهان است، گفت: اين موضوع به دلايلي از جمله هزينههاي بالاي اجراي آن، مدتي متوقف شد، اما با رفع تحريمها و برداشته شدن محدوديتها، شركت دايلم به عنوان پيمانكار خارجي پيشنهاد داد اين پروژه را به صورت فاينانس از طريق خطوط مالي بانكهاي كره اي اجرا كند.
همچنین رییس بازاريابي و فروش شرکت دايلم کره جنوبي نيز در اين مراسم گفت: به شما اطمينان خاطر خواهيم داد ضمن تامين منابع مالي طرح، عمليات مهندسي، خريد و ساخت و نصب را در موعد مقرر انجام دهيم.